Gaatjes zetten

Gaatjes zetten Bij ons is het mogelijk om oorgaatjes te laten zetten in de winkel.
De oorgaatjes zetten wij alleen in de oorlel, niet in het kraakbeen.
Gaatjes zetten we zonder afspraak, kom bij ons langs, dan helpen we u graag.

Prijs vanaf € 20,00 inclusief naverzorging.


Studex systeem
De oorgaatjes worden gezet met het Studex System 75, zie hieronder de uitleg waarom wij met dit geweldige systeem werken.

Het Studex® System75™is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het is het meest hygiënische systeem: De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge.

U zult bijzonder veel plezier van uw nieuwe oorgaatjes hebben, als u deze na het gaatjes zetten goed behandelt en regelmatig verzorgt. Statistieken tonen aan dat de meeste infecties of problemen ontstaan na het gaatjes zetten door onjuiste verzorging of gebrek daaraan. Deze verzorgingstips helpen u het genezingsproces te ondersteunen en om infecties te vermijden.

  • Raak de oorbel of het oor alleen aan met schone handen.
  • Reinig de oren van de voor- en aan de achterkant van het oor, door ten minste twee keer per dag met Antisept op het nieuwe gaatje aan te brengen, zonder daarbij de oorbellen uit het oor te halen. Draai de oorbellen 2 – 3 keer door 180 ° (halve draai) naar links en naar rechts. Zorg ervoor dat je haren zich niet om de pousette (sluiting) wikkelen.
  • Tussen het reinigen door moeten de oren zo weinig mogelijk met vocht in aanraking komen.

Wat moet u vermijden?

  • Verwijder de oorbel niet onnodig of raak de oorbel niet onnodig aan.
– Duw de pousette niet te dichtbij uw oor. De pousette moeten zich altijd aan de achterkant van de oorsteker bevinden om te zorgen voor een voldoende luchtcirculatie. Er is een inkeping voor de optimale positie van de pousette.


Wat kunt u doen, om het genezingsproces te verbeteren?

  • Laat de eerste oorbellen ten minste weken 6 in de oorlel zonder ze te verwijderen.
  • Na 6 weken, kunt u de oorbellen verwijderen en direct vervangen door een andere oorbel.
  • Gebruik alleen oorstekers tijdens de eerste 6 maanden en geen oorhangers. De oorbel moet gemaakt zijn van nikkelafgiftevrij chirurgische staal of andere anti-allergene materialen zoals echt goud.
  • Vermijd contact met haarspray, shampoo, zeep etc. bij het pas gemaakte gaatje. Je moet na douchen of baden, het oor grondig met water spoelen en vervolgens behandelen met een Studex huidverzorgingsproduct.
  • Lichte zwelling en rood worden van het oor dat direct optreedt nadat de oorbel gezet is, is volledig normaal. Als u onze instructies opvolgt, moeten deze symptomen verdwijnen binnen de 48 uur.

Bel of app gerust voor een afspraak of meer info naar 0650599430.

 Gaatjes schieten voor oorbellen