Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden accepteert u bij het plaatsen van een bestelling via de webshop.

Bestelling en Betaling:

Bestellen kan via de webwinkel. U ontvangt een orderbevestiging via e-mail.

Na ontvangst van de orderbevestiging dient het bedrag z.s.m. te worden overgemaakt op rekening  NL 96 INGB 000 7390274 t.n.v. Sanne's Sieraden onder vermelding van het ordernummer. De artikelen worden 8 dagen gereserveerd, Als binnen 8 dagen geen betaling is ontvangen, wordt een herinneringsmail gestuurd. Als hierop binnen 3 dagen geen betaling volgt, dan wordt de order geannuleerd.

Mocht u zich bedenken en de order willen annuleren dan graag dit via e-mail doorgeven aan: sannessieraden@gmail.com

Levertijd: De sieraden en artikelen die op voorraad zijn worden zo spoedig mogelijk verzonden na ontvangst van de betaling. Uw bestelling wordt verzonden via Postnl. Sanne’s sieraden is niet aansprakelijk voor bij de post zoekgeraakte zendingen, tenzij er gekozen is voor de optie verzekerd verzenden.  Bestellingen kunnen gratis afgehaald worden in de winkel.
Verzendkosten:

Bij de zendingen binnen Nederland kan de keuze worden gemaakt uit een tarief van € 3,50 voor een brievenbuspakje of € 4,95 voor een pakket. Neem voor zendingen buiten Nederland even contact met ons op voor de actuele prijzen.

Sanne’s Sieraden is niet aansprakelijk voor zendingen die niet aankomen, tenzij verzekerd verzonden.

Retouren:

Retour van de sieraden en artikelen met opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst.

De sieraden en artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in originele staat en goed verpakt weer retour gestuurd te worden. Terugbetaling volgt binnen 8 dagen na goede ontvangst van de artikelen. Kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.

Garantie:

Sanne’s Sieraden geeft 3 maanden garantie op sieraden. Het artikel zal indien compleet, kosteloos worden gerepareerd. Na deze 3 maanden zijn de reparatiekosten in overleg. De kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper.

De meeste sieraden zijn gemaakt van natuurlijke materialen, houdt rekening met de inwerking van vocht en parfum (eerst drogen). De sieraden zijn niet bedoeld om mee te douchen, sporten en slapen.

Privacy: Sanne’s Sieraden zal uw persoonlijke gegevens en e-mail adres alleen gebruiken voor het afhandelen van de order. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven of verkocht.