Over mij

Welkom in mijn webshop!
Hallo ik ben Sanne Schipper, woon in Oostvoorne en in November 2018 is mijn droom uitgekomen…. Eindelijk mijn eigen winkel op eigen dorp! En niet te vergeten van mijn hobby mijn werk kunnen maken.


Wat begonnen is met zelf armbandjes maken aan de keukentafel is nu uitgegroeid tot mijn eigen winkel. Naast de zelfgemaakte sieraden verkopen we ook de mooie merken Karma, KalliKalli, Biba, Ikkifashion, GoDutchLabel, RosaDiLuca, Charmins en als laatste voor de kleinere meiden Bellini for Kids. Voor in de toekomst willen we zeker nog uit gaan breiden met mooie, hippe en trendy merken. Ook tassen, sjaals en andere mode- accessoires zijn verkrijgbaar bij Sanne’s Sieraden. Van echt lederen tassen tot aan mooie betaalbare tassen hebben we een ruim aanbod van de merken Chabobags, Beagles, Charm en EnricoBenetti.
Aan de webwinkel wordt ook hard gewerkt achter de schermen, zodat we ons assortiment ook online aan u aan kunnen bieden.

Voor wie de artikelen in het echt wilt bekijken is van harte welkom in mijn winkel in Oostvoorne (Stationsweg 5) of kom gerust een kijkje nemen bij JouwMarktKraam Ouddorp (Molenblok 6-8).
Veel plezier met rondkijken!
Groetjes Sanne