Toronto 20mm L Zwart

25,00

Excl. BTW: €20,66

Excl. BTW:
€20,66
Model:
Toronto 20mm L Zwart
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
HIRSCH
Omschrijving

Bent u op zoek naar een trendy armband die uw horloge er delicaat en fijn uit laat zien en ook verkrijgbaar is in kleine bevestigingsbreedtes? Dan is TORONTO de perfecte keuze.

Platte armband van kalfsleer Verkrijgbaar in 8 trendy kleuren Vooral geschikt voor kleine horloges Uitzonderlijk fijn korrelpatroon Gemakkelijk te monteren met behulp van het HIRSCH Quick Release-mechanisme "Harde schil, zachte kern" - volgens dit motto betovert onze horlogearmband TORONTO met ingetogen elegantie. Om uw pols ziet deze armband er zowel robuust als zijdezacht uit. Hier combineren we Italiaans kalfsleer met een uitzonderlijk fijn korrelpatroon en ons HIRSCH Softglove voeringleer. Bovendien maken het platte ontwerp en de prachtig gevormde gesp in HIRSCH Tradition design deze elegante lederen armband harmonieus af.

Onze TORONTO is verkrijgbaar in de bevestigingsbreedtes 12, 14, 16, 18 en 20 en ziet er daarom bijzonder elegant en harmonieus uit. Bovendien is deze comfortabele alleskunner verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Ons innovatieve HIRSCH Quick-Release System zorgt voor een eenvoudige zelfmontage van de armband! U kunt dit model zelf eenvoudig reinigen door het af te spoelen onder lauw stromend water. Een katoenen doek, of gewoon dragen om uw pols, is geschikt voor het drogen.

Details over het model TORONTO

Verkrijgbaar in: wit, beige, rood, bessen, blauw, grijs, bruin, zwart HIRSCH Softglove voeringleer Verkrijgbaar in de bevestigingsbreedtes 12, 14, 16, 18 en 20