Lizard 20mm L Bruin

81,00

Excl. BTW: €66,94

Excl. BTW:
€66,94
Model:
Lizard 20mm L Bruin
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
HIRSCH
Omschrijving

Discreet in vorm, luxueus in uitstraling! LIZARD is een prachtige armband gemaakt van eersteklas hagedissenleer, die perfect past bij elegante en bijzonder delicate horloges.

Hoogwaardig hagedissenleer, dichte schubben Parelvormig type, klein gestructureerd oppervlak Al verkrijgbaar vanaf een bevestigingsbreedte van 8 mm Gemakkelijk te verwisselen dankzij het HIRSCH Quick-Release System Verlang je naar een mooie lederen armband voor het elegante polshorloge? Dan is onze LIZARD de juiste keuze. We vervaardigen deze hoogwaardige klassieker van eersteklas hagedissenhuid met dichte schubben. Vooral elegant is het kleine gestructureerde en briljant glanzende oppervlak, gepolijst met de hand.

Het HIRSCH Velvet Glove voeringleer en het platte ontwerp maken deze klassieker bijzonder comfortabel om te dragen. De prachtig gevormde gesp in HIRSCH Tradition Design maakt de luxe uitstraling harmonieus compleet.

Ons innovatieve HIRSCH Quick-Release System maakt het eenvoudig om de armband zelf op uw horloge te installeren. Bovendien is regelmatige verzorging om uw armband schoon te houden eenvoudig en zal de levensduur ervan verlengen! Spoel het gewoon af onder lauw stromend water en droog het af met een katoenen doek. U kunt de armband ook eenvoudig op uw pols laten drogen.

Details over het model LIZARD

Verkrijgbaar in de kleuren goudbruin, bruin en zwart HIRSCH Velvet Glove voeringleer Verkrijgbaar in de bevestigingsbreedtes 8 tot 20 mm Let op: Leer is een natuurproduct. Deze armband kan lichte kleurvariaties en onregelmatigheden in de textuur van het bovenmateriaal vertonen en kan iets afwijken van de productfoto's. Op glanzende oppervlakken kunnen bij het dragen lichte vouwen verschijnen in het gespgebied. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de armband.